Onze producten

DWS verhoogt drastisch de bouwsnelheid van al uw constructies via prefab gemetselde muren. Met dit procédé bespaart u tijd, worden overbodige kosten vermeden en krijgt u een kwalitatief technisch eindresultaat


Het DWS-prefabsysteem bestaat uit gemetselde wanden en topgevels die vooraf in de fabriek op maat worden gemaakt, inclusief openingen en uitsparingen. Voor de montage op de werf van een wand is telkens slechts ongeveer 15 minuten nodig. Zo kan op korte tijd een volledige woning opgetrokken worden.

Ontdek meer

Project in de kijker

Gerealiseerd met DWS-producten

De voormalige Barco-site ligt volledig ingesloten in een residentiële zone. Haar herontwikkeling  tot Park 1302 is een geslaagd typevoorbeeld van een stadsinbreidingsproject op een voormalige industriële site. De productieactiviteiten op de site zijn midden 2009 stopgezet.

Na sloop, sanering, buurtbewonersdialoog en stedenbouwkundig herbestemmingstraject verrijst er nu het woonproject ‘PARK 1302’. Ofwel: een gevarieerde mix van grondgebonden woningen en appartementen, parkeerruimtes en een buurtpark.

De naam ‘PARK 1302’ verwijst naar het nieuwe buurtpark en naar de Vlaamse Guldensporenslag van 1302, waarnaar de omliggende straten genoemd zijn. Op die manier worden het groene karakter van het project en de integratie met de buurt in de verf gezet.

Naar de inmiddels wereldberoemde beeldschermen van Barco die hier ooit werden geproduceerd kun je op deze plek niet langer kijken, maar een ontspannend uitzicht op verkwikkend groen kan als alternatief toch ook tellen, nietwaar?

 

Ontdek meer projecten
  • 1
  • Snelle flexibele en efficiënte oplossing
  • 2
  • Uitstekende technische eigenschappen
  • 3
  • Praktische en transparante werkwijze

Laatste nieuws

Op zondag 2/9/2018 nam het Despierre Racing Team deel aan het EK powertoolracen te Bikschote.

Lees meer